Over ons: Bontour Reizen

Het team van Bontour Reizen is deskundig, staat voor een persoonlijke benadering en heeft ruime ervaring in reizen over de hele wereld, alleen of met een groep, per (huur-) auto, met (kleine) kinderen etc.
Niet alleen de bekende badplaatsen met de vaak grotere hotels en appartementencomplexen maar ook (of misschien wel juist) de kleine, authentieke en vaak rustig gelegen accommodaties zijn bij ons bekend.

Wij adviseren u graag!

Bontour Reizen, al meer dan 45 jaar gevestigd te Utrecht (voorheen op de Voorstraat 110 t/o City Bioscoop). Op onze site kunt u zelf online realtime uw vakantie reserveren, maar wel met de zekerheid dat uw vakantie persoonlijk behandeld wordt door een deskundige medewerker van Bontour Reizen. Ons team heeft ruime ervaring in reizen over de hele wereld, alleen of met een groep, per (huur-) auto, met (kleine) kinderen etc.

Bontour Reizen is een allround reisbureau met een 2-tal specialisaties, te weten:
- Vakanties op maat; wij puzzelen graag voor én met u naar de meest ideale indeling van uw vakantie, door o.a. onze eigen agent in Azië en een eigen agent op Malta kunnen wij de gebaande paden verlaten. In ons aanbod vindt u niet alleen de bekende badplaatsen met de vaak grote(re) hotels en appartementencomplexen maar ook (of misschien wel juist) de kleine, authentieke en vaak rustig gelegen accommodaties zoals farm houses, agriturismo en casita´s.
- Zakenreizen (vliegtickets, hotelovernachting, autohuur): door het grote aanbod aan luchtvaartmaatschappijen (regulier en low cost) is het voor de zakelijke reiziger een tijdrovende bezigheid om het voordeligste en meest efficiënte schema te vinden. Wij nemen u dit graag uit handen, om met onze jarenlange luchtvaartkennis het best passende aanbod te kunnen bieden.

U bent van harte welkom op ons kantoor, wij raden u aan om een afspraak te maken zodat we de tijd kunnen nemen uw ideale reis samen te stellen.

Bontour Reizen

Johan Winnubstlaan 23
3533 EA Utrecht
Tel: 030-231 16 42
E. info@bontour.nl

 

Openingstijden

Openingstijden:
maandag 09:30 - 17:30
dinsdag 09:30 - 17:30
woensdag 09:30 - 17:30
donderdag 09:30 - 17:30
vrijdag 09:30 - 17:30
zaterdag op afspraak
(thuis)bezoek op afspraak

Neem contact met ons op »