VakantieTIP 1: Finca Vista Bonita - Tenerife

Casa Turchetti - Sicili&eeuml;

Deze finca in het zuiden van Tenerife ligt op 600 meter hoogte aan de rand van San Miguel en is vernoemd naar het geweldige uitzicht! De ligging op de berghelling, omgeven door tuinderijen, in het dorpje San Miguel ten zuiden van Tenerife, op slechts 12 km van de luchthaven. De boerderij is 30 km verwijderd van het Parque Nacional del Teide en ligt op slechts 10 minuten van een van de mooiste windsurfstranden van Tenerife, ´El Medano´, en het montaña Roja (Roja-gebergte) dat wordt beschouwd als beschermd natuurgebied.

Algemene informatie en ligging
De appartementen zijn gelegen in een rustige omgeving. Het vakantiepark Vista Bonita beschikt over een gemeenschapsruimte met biljarttafel en gratis internetaansluiting, tv en een kleine bibliotheek. Er is eveneens een wasserette met zelfbediening. Je kunt sporten in de gymzaal. Na een inspannende dag laat je je masseren of ga je naar de meditatieruimte. Je kunt ook gratis deelnemen aan diverse workshops, zoals werken met klei, chikungsessies of introductielessen Spaans. Officiële classificatie 3 sterren, gelijk aan onze. Golfbaan gelegen op ca. 15 km, surfmogelijkheden en bootverhuur gelegen op max. 30 km en op dezelfde afstand is ook een haven. Nationaliteiten: Duits, Deens, Frans, Noors, Nederlands en Zweeds, ziekenhuis gelegen op 30 km, luchthaven Reina Sofia op ca. 10 km. Locale electravoorziening voltage 220 volt.
Extra Kassakorting in mei en juni!

Accommodatie
Het complex uit 2002 bestaat uit 17 kamers/appartementen.

Faciliteiten Appartementen Paliokaliva Village
RReceptie: er wordt Duits en Engels gesproken, VISA worden geaccepteerd en er is een afgesloten bagageruimte.
Parkeermogelijkheid: Publieke parkeerplaats buiten. Kamers /appartementen voorzien van kluisje (tegen betaling), lounge(s) met TV, 1 TV kamer(s), internetfaciliteiten, 1 bibliotheek/leesruimte(s) en tuin.
Er is een binnenzwembad (voor volwassenen), zonneterras, ligbedden, matrasjes voor ligbedden en parasols.
Fitness: 1 stepapparaat en 1 legpress en fitness/aerobics ruimte.
Kinderen: kinderfaciliteiten buiten: speeltuin en kinderbedje op aanvraag beschikbaar.

Finca Vista Bonita - Tenerife

Finca Vista Bonita - Tenerife

 

Finca Vista Bonita - Tenerife

Finca Vista Bonita - Tenerife

 

Finca Vista Bonita - Tenerife

Finca Vista Bonita - Tenerife

 

Finca Vista Bonita - Tenerife

Finca Vista Bonita - Tenerife

 

Uw vakantie is in betrouwbare handen bij Bontour Reizen/NVC.