VakantieTIP 2: Paliokaliva Village - Griekenland - Zakynthos - Tsilivi

Casa Turchetti - Sicili&eeuml;

Tien traditionele villa's op een heuvel gelegen, rondom een prachtige tuin. De geschakelde villa's van Paliokaliva Village zijn smaakvol ingericht. De traditionele stijl is overal doorgevoerd met het comfort van nu. Romantische zitjes en een fraai zwembad. Dat vindt u allemaal terug in deze ambiance accommodatie. Van harte aanbevolen!

Algemene informatie en ligging
Appartementen, bouwjaar: 2002, nabij gelegen strand Dhrosia beach ligt op ca. 2000 m, openbare bushalte op ca. 100 m, geldautomaat op ca. 3 km, haven op ca. 8 km, Officiële classificatie 4 sterren, 18 kamers/appartementen, supermarkt gelegen op ca. 300 m, restaurant(s), discotheek en bar(s) gelegen op max. 3 km, zeilmogelijkheden, surfmogelijkheden, duikmogelijkheden en bootverhuur gelegen op max. 2000 m, Onze classificatie 4 sterren, nationaliteiten: Duits, Brits, Italiaans en Nederlands, ziekenhuis gelegen op 8 km, luchthaven Zakynthos op ca. 10 km, voltage 220 volt, ligging: rustige omgeving, het strand Tsilivi ligt op ca. 600 m en dichtstbijzijnde centrum Tsivili ligt op ca. 1 km.
Extra Kassakorting in mei en juni!, Let op: excl huurauto/transfer.

Accommodatie
Tien traditionele villa's op een heuvel gelegen, rondom een prachtige tuin. De geschakelde villa's van Paliokaliva Village zijn smaakvol ingericht. De traditionele stijl is overal doorgevoerd met het comfort van nu. Romantische zitjes en een fraai zwembad.

Faciliteiten Appartementen Paliokaliva Village
Receptie: er wordt Engels gesproken en VISA en EuroCard/MasterCard worden geaccepteerd. Publieke parkeerplaats buiten, kluisje in kamer/appartement, internetfaciliteiten en tuin.
Het complex beschikt over een buitenzwembad (diepste gedeelte 180 cm, ondiepste gedeelte 140 cm, zoet water), 1 buitenzwembad voor kinderen (diep 40 cm zoet water) beide zwembaden geopend in periode mei - oktober zonneterras, ligbedden, matrasjes voor ligbedden en parasols.
Er is verder 1 bar en 1 snackbar(s). Kinderfaciliteiten in de kamers: kinderbedje en babyfaciliteiten. Gemeenschappelijke ruimtes zijn toegankelijk met een buggy en babyvoedsel te koop in eigen of nabijgelegen supermarkt.

Paliokaliva Village - Tsilivi

Paliokaliva Village - Griekenland - Zakynthos - Tsilivi

 

Paliokaliva Village - Tsilivi

Paliokaliva Village - Griekenland - Zakynthos - Tsilivi

 

Paliokaliva Village - Tsilivi

Paliokaliva Village - Griekenland - Zakynthos - Tsilivi

 

Paliokaliva Village - Tsilivi

Paliokaliva Village - Griekenland - Zakynthos - Tsilivi

 

Uw vakantie is in betrouwbare handen bij Bontour Reizen/NVC.