VakantieTIP 3: Puri Santrian - Bali

Puri Santrian - Bali

Puri Santrian is een sfeervol en uitgestrekt eersteklasse resort in traditioneel Balinese stijl. Het is perfect gelegen aan het brede zandstrand van Sanur, waar de golfslag nihil is, zodat u in alle rust en veiligheid van de zee kunt genieten. Het resort biedt vele faciliteiten en activiteiten, die worden gecompleteerd met een goede, warme service. Het is niet voor niets dat vele gasten hier graag terugkomen!

Algemene informatie en ligging
Perfecte ligging aan het brede zandstrand van Sanur, waar de golfslag nihil is, zodat u in alle rust en veiligheid van de zee kunt genieten.

Accommodatie
Door de verscheidenheid aan kamers die verspreid liggen in de prachtige, tropische tuin, biedt Puri Santrian voor ieder wat wils. Puri Santrian is een geliefd hotel, waar u op Balinese wijze wordt ontvangen; de gastvrijheid van het personeel maakt uw verblijf er één om nooit te vergeten. Intotaal zijn er 182 kamers.

Kamerbeschrijving

Garden Wing: Kamers met uitzicht op de tuin, met airco, telefoon, zithoek, badkamer met bad en balkon of terras met zitje.
Beach Wing: Zoals Garden Wing, iets dichter bij het strand gelegen, met uitzicht over de tuin of het zwembad (niet over de zee) en met televisie, koffie- en theezetfaciliteiten en minibar.
Bungalow: Zoals Beach Wing, twee onder één kap met een huiselijkere sfeer en sommige met halfopen badkamer.
Santrian Club (No kids): Zoals Beach Wing kamer, ruimer, in Balinese stijl ingericht met inloopkast en kluisje. Badkamer met bad, douche en föhn.

Faciliteiten Appartementen Paliokaliva Village
Het resort heeft 2 Restaurants, een Bar, 3 Zwembaden (waarvan twee met apart kindergedeelte) en een Spa.
Het beschikt verder over een privé strand, een tennisbaan en een winkel. Er is gratis internettoegang aanwezig.

Puri Santrian - Bali

Puri Santrian - Bali

 

Puri Santrian - Bali

Puri Santrian - Bali

 

Puri Santrian - Bali

Puri Santrian - Bali

 

Puri Santrian - Bali

Puri Santrian - Bali

 

Uw vakantie is in betrouwbare handen bij Bontour Reizen/NVC.